PROJECTBUREAU | EURATEX 2016-09-13T14:35:40+02:00

Project Description

PROJECTBUREAU | EURATEX

Sinds jaar en dag is het Projectbureau een vaste toegevoegde waarde in de transport en logistiek sector. Zij houden zich bezig met opleiding, training en advies. Een aantal jaren terug is Euratex met een overname daaraan toegevoegd. Euratex is een van de toonaangevende bedrijven in advies en opleiding rondom alles wat met gevaarlijke stoffen, arbeidsveiligheid etc. te maken heeft. Een uitstekende aanvulling op het product en dienstenpakket.

De huidige directie Jan en Nico wilde eens sparren over hun windrichting. Oftewel waar staan we nu en hoe geven we richting aan markt, klant en interne organisatie? Met de komst van een nieuw directielid was het zaak om een briefing te houden met de sleutelmedewerkers. De overname is zinvol. Echter hoe integreer je activiteiten opdat je de optimale spin – off kunt creëren. Zowel buiten bij de klant. Als op de werkvloer intern.

We hebben een situatieschets gemaakt. Van daaruit richting gegeven aan het proces. Door een deel van het vaste team mee te nemen in het proces heeft men een kickstart gemaakt. Even de zaak aanscherpen. Soms schuurt dat een beetje in het team. Het gaat om waar je samen uitkomt. Met een aftrap – strategiesessie in januari op een mooie locatie aan de IJssel is men fris en creatief 2016 ingestapt.

 

 

Project Details