Over mij 2017-03-20T16:12:06+01:00
Coach voor ondernemers

Ondernemerscoach met bagage

Friluft, dat ben ik: Alexander Hartman Kok. Inmiddels twintig jaar actief als ondernemer. Ooit gestart met een groothandelsbedrijf. Daarna zelfstandig aan de slag gegaan als interimmanager. De laatste tien jaar heb ik spannende opdrachten uitgevoerd bij mkb ondernemers, gemeentes en non-profitorganisaties. In 2013 heb ik mijn coachopleiding afgerond. Toen kwam er bij mij weer lucht. Zo is Friluft ontstaan.

Coach voor ondernemers
Onder de vlag van Friluft ben ik coach voor ondernemers. Wat betekent Friluft? De Denen, Zweden en Noren gebruiken dit woord voor ‘vrije lucht’. Wij zouden het ‘ruimte’ of ‘frisse lucht’ noemen. En dat is precies waar ondernemers af en toe behoefte aan hebben.

Friluft is ruimte maken voor frisse ideeën
Ga maar na. Na een vakantie of een lang weekend kom je vaak thuis vol nieuwe ideeën. Doordat je even afstand neemt, keert de creativiteit terug. Ook als ondernemer en professional heb je ruimte nodig. Creatieve ruimte om door te gaan. Om weer lucht te krijgen. Dat is wat ik als coach aan ondernemers wil geven!

Kortom, hoe kun jij een frisse wind door je bedrijf laten waaien?

Mijn rol als coach

Wat kan ik als coach betekenen voor jou en je bedrijf? Dit hangt af van jouw vraag. Mijn talent is dat ik een verbinder ben. Soms geef ik richting. Of neem ik weerstanden weg. Breng de zaken weer terug tot de kern. Het bedrijf, jij als ondernemer en je mensen. Een markt die sterk verandert. Misschien ervaar je dat je op een kruispunt staat. Wat wordt je koers en hoe hou je die vast?

Zie het zo; ‘ik loop even met je mee’. Mijn frisse blik geeft jou een breder inzicht in je situatie. Samen werken we aan helderheid en richting. Zodat jij een duidelijk doel voor ogen hebt en weet hoe jij je plannen kunt uitvoeren!

Benieuwd hoe ik dat doe? Klik maar eens in mijn toolbox. En neem daarna gerust contact met me op. Dan drinken we binnenkort een kop koffie of thee en bespreken we kosteloos jouw persoonlijke ondernemersweerbericht.

We starten op jouw locatie. Als je verder wilt, maak ik een heldere opzet. Inspelend op jouw vraag. Dan gaan we aan de slag. Bij jou of elders. Een luchtje scheppen geeft inzicht. We zullen regelmatig ‘buiten’ zijn. Kosten of investering? Het eerste gesprek is altijd kosteloos en zonder enige verplichting. Tarieven starten bij € 125 tot € 175 per uur (ex. btw).

Hartelijke groet,
Alexander